Friday, March 13, 2015

Papusile Dariei


                                                             Va recomand:

                                                      http://papusiledariei.blogspot.ro/
Papusile Dariei sunt create cu multa dragoste si grija, cusute din cele mai bune materiale naturale. Metoda de baza folosita este cea din pedagogia Waldorf, cu o abordare personala, putin mai moderna, in ceea ce priveste parul si hainutele papusilor. Fiecare papusa este unica.
Lana lana curata de oi, aromatizata usor cu uleiuri esentiale de lavanda si portocale, care induc o stare de liniste si apartenenta are proprietati antibacteriene naturale, si este capabila sa preia mirosurile familiare ale copilu lui, precum si caldura sa corporala, astfel incat papusa va fi un prieten perfect de imbratisat - va fi calda exact ca si copilul, spre deosebire de papusile de plastic, care sunt mereu reci.
O papusa Waldorf este mai mult decat o jucarie, este o punte intre doua lumi: lumea copilului si cea a adultului. Joaca cu papusile le permite copiilor sa exerseze rolurile lor de viitori adulti, ajutandu-i sa cultive sentimente de dragoste si compasiune fata de alti adulti. O papusa Waldorf devine un prieten adevarat, fata de care copilul isi poate manifesta sentimentele, sperantele, visele si cu care poate trai aventuri minunate.

Spor la joaca!


No comments:

Post a Comment

Postări populare

Total Pageviews