Monday, January 16, 2012
Rosii deshidratate la cuptor
Taiati rosiile in jumatate, puneti-le pe gratar, puneti putina sare si dati-le la cuptor la foc mic pt aproximativ 15 ore.
Dupa uscare arata cam asa.
Cele bine uscate se pot pastra in borcane de sticla asa cum sunt, si cand doriti sa le consumati, va trebui sa le rehidratati in apa calduta pt aproximativ 30 minute.
Cele care sunt mai moi se pun in borcane si se adauga ulei de masline (mai puteti pune: ierburi aromatice dupa preferinte, usturoi, ceapa).
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Postări populare
-
Aproape orice mineral se poate trata sau imita. Procedeele de imitare a mineralelor au atins cote de performanţă foarte înalte (în laborato...
-
Lana komfortbebe este ideala pentru impletit si crosetat . Poate fi vopsita la cerere in orice culoare doriti, sau o puteti cumpara in cul...
-
In cartea ei " Boli specifice femeilor" , Maria Treben are leacuri pentru cele mai intalnite probleme feminine: de la depresii, hi...
-
Lana 100% de calitate gasiti aici Pentru realizarea covoarelor de mai jos se pot utiliza 2, 3 sau...
-
Registrele privind locatiile pt introducerea deliberata in mediu a organismelor modificate genetic De fapt, intregul d...
-
Products that Use Corn Adhesives (glues, pastes, mucilages, gums, etc.) Frozen Foods Aluminum Fruct...
-
Puneti aracet intr-o tavita si inmuiati in el firele cu care doriti sa lucrati. Umflati un balon si incepeti sa infasurati firele plin...
-
Ii multumesc lui Erasmus Minchevici pt minunata sa munca si acceptul de a prelua articolul sau "Metalele grele-Toxicitate" ...
No comments:
Post a Comment