Baietelul nostru si-a servit chiar si prietenii cu ele :)
1 sfecla rosie maruntita la tocator 100 g fulgi cocos | ||
50 ml ulei de palmier (cocos) | ||
4 lg stafide | ||
10 lg ovaz (dupa consistenta) | ||
2 lg caise uscate tocate marunt
| ||
Fulgi de cocos puteti pune si in compozitie dar si pentru decorare, la exterior.
Apoi puneti fulgi de ovaz, suficient de multi incat sa dea fermitate compozitiei. Miere si pudra de cacao v-as recomanda sa puneti la urma pentru a le putea doza dupa gust.
Dupa ce ati terminat toata compozitia turnati-o intr-un strat nu prea gros intr-o tava pe care ati pus o folie de plastic si o dati la frigider.
Dupa cateva ore se va intari si o puteti scoate si taia in batoane, patretele, sau o puteti modela in bilute dupa care le tavaliti prin fulgi de cocos.
Desigur, se mai pot folosi merisoare, afine, goji, sirop de artar sau de agave in loc de miere de albine.
No comments:
Post a Comment