Il puteti descarca de aici, sau il gasiti online fara subtitrare aici
Pe langa interviuri cu Charlotte Gerson care explica pe intelesul tuturor cum functioneaza terapia Gerson, mai gasiti marturii ale celor care au fost tratati prin aceasta terapie, sau pareri ale doctorilor care au inteles cat de importanta este nutritia in prevenirea si tratarea bolilor degenerative.
Mai gasiti in acest film discutate subiecte cum ar fi pericolul prezentat de monoglutamatul de sodiu (MSG)
http://www.msgtruth.org/
Conform studiului The Slow Poisoning of Mankind, MSG este responsabil pentru deteriorari ale sistemului nervos central si al creierului, duce la obezitate, declanseaza diabetul, traverseaza placenta si pune in pericol fetusul, genereaza genotoxicitate, creste apetitul, declanseaza crizele epileptice, contribuie la declansarea autismului, etc
Acum industria alimentara a invatat sa ascunda monoglutamatul de sodiu sub denumirea unei serii intregi de alte ingrediente:
Un alt subiect tratat in acest film este cel al mercurului prezent in amalgamul dentar. Este filmat un experiment care arata clar cum vaporii de mercur sunt eliberati la cel mai simplu contact.
63 % din cei care isi scot plombele cu amalgam in mod normal, fara masurile de precautie necesare, dezvolta boli autoimune in 6 luni de la procedura.
Pancreasul prin enzimele pe care le secreta ajuta la metabolizarea, descompunerea proteinelor, grasimilor si carbohidratilor dar mai are si capacitatea de a digera (ucide) celule maligne.
Daca dieta noastra este prea bogata in proteina animala si prea saraca in hrana vie, atunci pancreasul va fi coplesit si nu va mai putea face atacurilor celulelor canceroase.
Terapia Gerson se bazeaza pe consumul de mancare organica vegetariana, a unei cantitati mari de sucuri de fructe si legume organice (13 pahare pe zi), exclude consumul de proteina animala sau de sare, si limiteaza consumul de produse procesate industrial cum ar fi faina, ulei (exceptie ulei de canepa), zahar. O alta parte integranta a terapiei Gerson este detoxifierea ficatului realizata prin clismele cu cafea.
Mai gasiti in acest film detalii despre organsimele modificate genetic sau iradierea alimentelor.
Principalele culturi modificate genetic sunt: porumb, soia, bumbac, canola.
60% din mancarea procesata contine organisme modificate genetic.
Fotografia Kirlian combină tehnicile fotografice câmpurile electrice de înaltă tensiune, de înaltă frecvenţă, pentru a face vizibile, câmpurile subtile de energie care interacţionează în jurul obiectelor studiate (vii sau fara viata) .
Mai sus aveti o astfel de fotografie in care sunt 2 bucati de mar (in stanga crescut conventional, in dreapta organic). Diferentele sunt inca mai vizibile in cazul alimentelor preparate termic fata de cele crude.
Asa arata noile sicrie ale zilelor noastre (sunt pentru o singura perosna, nu pentru trei)Sunt atat de mari incat nici nu incap in incinerator.
No comments:
Post a Comment